17 juni 2018 Bella Italia

Op 17 juni aanstaande organiseert VINI.nl “Bella Italia”, een Italiaanse dag in Aarle Rixtel aan de Havenweg 15 (naast de Aarlese Bouwmaterialen).
Na het enorme succes van vorig jaar toen we in samenwerking met Atelier Vonk bij de Klokkengieterij de eerste “Bella Italia” organiseerde besloten we dat dit voor herhaling vatbaar was. Helaas bestaat de Klokkengieterij niet meer en moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. De familie van Veghel, voorheen uitbaters van de Klokkengieterij, boden spontaan aan dat we hun terrein aan de havenweg 15 in Aarle Rixtel zouden kunnen gebruiken. Het zeer ruime terrein willen zij zelf in de toekomst ook weer gaan gebruiken voor allerlei activiteiten. Deze plannen zijn momenteel volop in ontwikkeling.
Tijdens deze tweede “Bella Italia” laten we weer van alles zien waar Italië voor staat. Lekker eten en drinken, mooie spullen en vooral genieten. Op de “Mercato” vind je mooie wijnen en delicatessen maar ook tassen, hoeden, serviezen, sieraden en sjaals. Verder staan er een fotograaf met prachtige foto’s uit Italie, mooie Italiaanse auto’s en motoren en natuurlijk mogen ook scooters niet ontbreken. Op de “Piazza” hebben we live muziek en kun je op het terras lekkere typische Italiaanse gerechtjes proeven. Onder andere pasta’s en pizza’s maar ook heerlijke kazen en worsten met daarbij een lekkere wijn of een heerlijke koude Perroni.
Kortom wij brengen op zondag 17 juni een klein stukje Italië naar de Havenweg in Aarle Rixtel. We starten om 12:00 uur en officieel stoppen we om 19:00 uur, maar we zien wel hoe het loopt. We laten ons niet leiden door de klok, ook dat is lekker Italiaans.
Invitiamo tutti a venire! Iedereen is welkom.

Bron: Omroep Kontakt.
Op zondag 17 juni organiseerde VINI.nl “Bella Italia”, een Italiaanse dag in Aarle Rixtel. Tijdens deze tweede “Bella Italia” kon men zien waar Italië voor staat. Lekker eten en drinken, mooie spullen en vooral genieten. Op de “Mercato” vond men mooie wijnen en delicatessen maar ook tassen, hoeden, serviezen, sieraden en sjaals. Verder was er een fotograaf met foto’s uit Italië, mooie Italiaanse auto’s en motoren en natuurlijk mogen ook scooters niet ontbreken. Op de “Piazza” was er live muziek en kon men op het terras lekkere typische Italiaanse gerechtjes proeven. Onder andere pasta’s en pizza’s maar ook kazen en worsten met daarbij een wijntje of een koude Perroni. Bron: Omroep Kontakt.

Een foto impressie;

                       

   

   

Geef een reactie