digitale kerstproeverij 2020

Wat drink jij bij je kerstdiner? Het lijkt er sterk op dat we kerst 2020 vooral thuis gaan vieren. Bij een lekker kerstdiner hoort dan natuurlijk ook een mooie wijn. Maar wat moet je kiezen ? Moeilijk . Wij gaan je daarbij helpen met onze digitale proeverij via Zoom.

In het voorjaar, tijdens de eerste Corona golf, organiseerden we al een drietal avonden waarbij Arjen vooral vertelde over de wijnmakers en het wijngebied. Sommelier Rob Vester ging dieper in op de smaken die je in de verschillende wijnen terug kunt vinden. De deelnemers waren heel enthousiast en verschillende van hen hebben al gevraagd of we dat nog een keer zouden kunnen doen.

Voor ons een reden om nu met een digitale kerstproeverij te komen waarin we in twee avonden dieper in zullen gaan op wijn spijs combinaties. Op woensdag 9 december beginnen we met een feestelijke aperitief wijn en bespreken we daarna 2 mooie witte wijnen. Een week later, op 16 december, komen de rode wijnen aan bod.

Bestellen via info@vini.nl. Aanmelden kan tot 1 december. Levering binnen 1 week na besteling. Proeverij data : 9 en 16 december. Prijs: 75,-

Geef een reactie